Raspored aktivnosti pogledajte ovdje

Odjel za biologiju povodom 10. obljetnice osnutka organizira aktivnosti pod nazivom
Dani biologije

Odjel za biologiju Sveučilišta J.J.Strossmayera u Osijeku trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište će posjetiti stručno povjerenstvo. Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije https://www.azvo.hr/index.php/hr/komentari-institucija do 10. travnja 2015. g. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare.
Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije Vašega visokog učilišta.

Dragi studenti,
Odjel za biologiju Sveučilišta J.J.Strossmayera u Osijeku trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, nastavnicima i studentima. Ljubazno Vas molimo da se u ponedjeljak, 13. travnja 2015. g. s početkom u 11:00 sati u predavaonici P1, soba br. 201 u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.
Više o samom postupku reakreditacije možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje https://www.azvo.hr/index.php/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/reakreditacija-visokih-ucilista

Odjel za biologiju sastavnica je Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku od 1. travnja 2005. godine. Osnovna funkcija Odjela je znanstveno-nastavna djelatnost iz biologije na osječkom Sveučilištu. Uz nastavnu djelatnost studija koje organizira djelatnici Odjela izvode nastavu iz područja prirodnih znanosti polje biologija na drugim studijima na Sveučilištu u Osijeku i drugim sveučilištima. Znanstvena djelatnost Odjela provodi se kroz znanstvene projekte koje financira Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta ali i drugi subjekti (lokalna samouprava, privreda)

Diplomski studij Zaštite prirode i okoliša
Doktorski i specijalistički studij Zaštite prirode i okoliša
Knjižnica Odjela za matematiku - Odjel za biologiju
Erasmus
Raspored nastave

Znanstveni kolokvij
Alumni klub
Alumni klub