Alumni


Alumni BiolOS Bilten prvi broj preuzmite ovdje. [PDF]

 

 

Poziv na sjednicu Osnivačke skupštine

Inicijativni odbor za osnivanje i registraciju udruge Alumni Odjela za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (Alumni BiolOs) poziva Vas na sjednicu Osnivačke skupštine koja će se održati u ponedjeljak 26. ožujka 2018. godine u 18:00 sati na Odjelu za biologiju (predavaonica 201), Ulica cara Hadrijana 8A u Osijeku.

Alumni BiolOs se osniva kao dobrovoljna strukovna udruga čija je osnovna misija izgraditi i ojačati međusobnu povezanost i suradnju svih generacija bivših studenata, s ciljem poticanja razmjene znanja i iskustva kroz aktivno sudjelovanje u stručnim, obrazovnim i istraživačkim djelatnostima na Odjelu za biologiju. Naša je vizija ojačati ugled Odjela za biologiju te poboljšati stručnost i prepoznatljivost diplomiranih studenata i njihovu konkurentnost na tržištu rada.

U Alumni BiolOs se mogu učlaniti svi diplomirani studenti koji su završili jedan od studija (dodiplomski, preddiplomski, diplomski) na Odjelu za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ili nekom od pravnih prednika sadašnje sastavnice (Pedagoški ili Filozofski fakultet u Osijeku).

Za primanje u Udrugu, kandidat je dužan ispuniti prijavni obrazac na službenoj mrežnoj stranici Odjela za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Obrazac možete naći ovdje.

Kako bi mogli aktivno sudjelovati u radu Osnivačke skupštine, molimo zainteresirane da popune prijavne obrasce prije sjednice.

Na sjednici Osnivačke skupštine birat će se predstavnici članova Udruge u Skupštini putem kojih će članovi Udruge moći odlučivati o svim važnim pitanjima i aktivnostima Udruge. Članovi Udruge koji se žele kandidirati ili predložiti svog kandidata za predstavnika, moraju poslati kandidature (ime i prezime) najkasnije jedan dan prije sjednice Osnivačke skupštine na e-mail adresu:
alumni [at] biologija.unios.hr.

Sva dodatna pojašnjenja i informacije možete pronaći u radnoj verziji Statuta. Preuzmite Statut ovdje. [PDF]

Naše aktivnosti također možete pratiti na društvenim mrežama.

 


Predstavljamo program sjednice:

 • 18:00 Otvaranje sjednice i pozdravni govor Pročelnice Odjela za biologiju
 • 18:05 Sjednica Osnivačke skupštine

Predloženi dnevni red:

 1. Udruga Alumni BiolOs – ideja
 2. Donošenje odluke o osnivanju Udruge
 3. Usvajanje Statuta Udruge
 4. Izbor članova u tijela upravljanja Udrugom
 5. Izbor predstavnika članova u Skupštini i predstavnika članova u Upravnom odboru
 6. Izbor osoba ovlaštenih za zastupanje Udruge
 7. Izbor likvidatora
 8. Donošenje odluke o pokretanju postupka za upis u Registar udruga
 • 19:00 Neformalno druženje uz domjenak

Radujemo se Vašem dolasku!

Inicijativni odbor

Obavještavamo Vas da se web stranica http://www.biologija.unios.hr/webbio neće više ažurirati.
Nove stranice Odjela za biologiju se nalaze na www.biologija.unios.hr